Duurzaam inrichten met een antieke eettafel

Met een Franse antieke eettafel koopt u een uniek en  onderscheidend meubelstuk. Een tafel met een historie en een verhaal. Geen antieke tafel is hetzelfde. Het leven gedurende 100- den jaren heeft zich afgespeeld rondom dit centrale meubelstuk. Jaar in, jaar uit. Van zomer tot winter. Van feestdagen tot dagen van tegenspoed. De tafel was er altijd.

Naast de historie is ook de aanschaf in de tegenwoordige tijd een waardevolle stap. Waardevol voor het milieu. Door een reeds langdurig bestaande tafel met al zijn karakter aan te schaffen, draagt u bij aan een duurzame samenleving. Er hoeft immers geen nieuwe milieubelastende productie plaats te vinden. Denk aan machinale productie, maar ook aan kunstmatig hout drogen, spuiten, afvoeren van restproducten (afval) en de bijbehorende logistieke keten. Er hoeft geen boom gekapt te worden en deze boom hoeft niet over enorme afstanden getransporteerd te worden.

Antieke eettafels zijn dan ook volledig CO2 neutraal. Zo draagt een antieke eettafel ook op deze manier bij aan een mooiere en prettige wereld!