Antieke Eettafel met Armleuning-stoelen

Een klant uit Leerdam vond een tafel in de collectie die volledig voldeed aan zijn eisen: Uitstraling, karakter en ook de vormgeving waren geheel naar wens.

De vraag was of er een mogelijkheid was om zijn stoelen onderdeel te maken van het geheel en zo het perfecte plaatje te creëren. Deze stoelen hadden armleuningen. De wens was wel om de lade en het snijblad te behouden. De tafel moest authentiek blijven in combinatie met het comfort van de stoelen.

Door een mooi verloop uit te zetten, kon een extra beenruimte van 5 cm. gecreërd worden. De lade werd minder hoog gemaakt en de geleiders werden met behoud van de oude bevestigingspunten en klinkers naar rato aangepast. Alles werd uiteraard keurig afgewerkt.

De klant was zeer tevreden met het resultaat. De stoelen kunnen nu onder de tafel en er is een unieke tafel in huis: Met Karakter en Uitstraling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.