Duurzaam inrichten met een antieke eettafel

Met een Franse antieke eettafel koopt u een uniek en  onderscheidend meubelstuk. Een tafel met een historie en een verhaal. Geen antieke tafel is hetzelfde. Het leven gedurende 100- den jaren heeft zich afgespeeld rondom dit centrale meubelstuk. Jaar in, jaar uit. Van zomer tot winter. Van feestdagen tot dagen van tegenspoed. De tafel was er altijd.

Naast de historie is ook de aanschaf in de tegenwoordige tijd een waardevolle stap. Waardevol voor het milieu. Door een reeds langdurig bestaande tafel met al zijn karakter aan te schaffen, draagt u bij aan een duurzame samenleving. Er hoeft immers geen nieuwe milieubelastende productie plaats te vinden. Denk hierbij aan de productie zelf, maar ook aan het kunstmatig drogen van het nieuwe hout, het spuiten, het afvoeren van restafval en de bijbehorende logistieke keten. Daarnaast hoeft er geen boom gekapt te worden en deze boom hoeft ook niet over aanzienlijke afstanden (Braziliƫ) getransporteerd te worden. Er vindt geen roofbouw plaats in de oerbossen van deze wereld. Antieke eettafels zijn dan ook volledig CO2 neutraal. Zo draagt een antieke eettafel ook op deze manier bij aan een mooiere en prettige wereld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.