Antieke Franse Eettafel; ook op aanvraag

De collectie aan antieke eettafels, die ik middels deze website publiceer, is zo recent en uitgebreid als mogelijk. Het aanbod kan echter van dag tot dag veranderen. De zoektocht naar de originele Franse antieke eettafel loopt namelijk altijd door. Zo zijn bijvoorbeeld lokale mensen in Frankrijk continue voor mij aan het kijken naar antieke eettafels. Mits origineel en authentiek (en dus niet afkomstig van de Franse kolonie├źn etc.) koop ik deze dan ook graag in. Het kan soms even duren voordat deze antieke tafels uit Frankrijk zijn gearriveerd.

De inkoop en aanvoer zijn dus altijd in beweging. Indien u een specifieke tafel zoekt en deze niet in mijn huidige collectie op mijn website terugvindt, kan het soms toch zijn dat ik zo'n antieke eettafel op het oog of onderweg heb.

Graag verneem ik dan ook van u indien u een antieke eettafel zoekt. Ik kan u dan de meest recente stand van zaken doorgeven. Het is ook mogelijk, dat ik uw specifieke wensen meeneem bij mijn inkoop en op verzoek naar een antieke eettafel voor u uitkijk. De restauratie kunnen we dan ook in overleg afstemmen, zodat u uw 'eigen' antieke eettafel in bezit krijgt.

Wellicht hoor of zie ik u binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Christian van Toer

    ____________________________________________________________

    Vragen, opmerkingen of heeft u een zoekopdracht ?
    Van Toer Antiek is bereikbaar via telefoon, email, Whatsapp
    of reageer via onderstaande reactieformulier
    ____________________________________________________________