Antieke Eettafel; bezorging (ook op hoogte)

Ik verkoop een mooi product en ik vind het belangrijk dat uw antieke eettafel ongeschonden op zijn nieuwe bestemming terecht komt. In overleg zorg ik dan ook altijd voor de bezorging van uw antieke eettafel. Zo hoeft u niet zelf met een aanhangwagentje uw nieuwe pronkstuk op te halen. Soms is de locatie wat lastig […]

Ik verkoop een mooi product en ik vind het belangrijk dat uw antieke eettafel ongeschonden op zijn nieuwe bestemming terecht komt.

In overleg zorg ik dan ook altijd voor de bezorging van uw antieke eettafel. Zo hoeft u niet zelf met een aanhangwagentje uw nieuwe pronkstuk op te halen.

Soms is de locatie wat lastig te bereiken omdat deze op hoogte (appartement bijvoorbeeld) is gelegen. Vooral in oudere panden zijn trappen soms een beperking om de antieke eettafel over te vervoeren. Een kenmerk van de originele antieke eettafel is dat deze niet demontabel is. Ik heb de nodige ervaring en contacten met bedrijven die goed afgestemd uw antieke tafel middels een mobiele verhuislift bij u kunnen plaatsen. Ik coördineer, assisteer en begeleid de antieke eettafel dan naar zijn nieuwe bestemming.